Grădinița Colibri

Deviza noastră:

“Mă joc, deci învăț!”

CENTRUL DE STUDII COLIBRI înființează și autorizează în anul 2010 Grădinița COLIBRI din dorința de a aduce un plus de valoare activității educaționale de tip preșcolar desfașurată în orașul nostru. În anul 2012 am primit autorizatia și pentru nivelul primar, școala Primară Colibri, iar in luna octombrie 2020 Scoala Primara Colibri a primit acreditarea nivelului de invatamant primar. Acreditarea grădiniței în anul 2014 a reprezentat un succes și o împlinire. Educația timpurie are un impact major asupra succesului școlar, putând influența chiar mai departe, succesul în viață. Tot ceea ce facem pentru copil la această vârstă fragedă își va pune amprenta asupra dezvoltării ulterioare a acestuia. De aceea, este foarte important pentru noi să oferim servicii educaționale de calitate. Ne susținem programul educațional cu o echipă de oameni dedicați și cu excelentă pregătire profesională.

Suntem diferiți atât prin intermediul programelor educaționale implementate în grădinița noastră (curriculare , extracurriculare și opționale), cât și prin grija și atenția deosebită acordată evoluției individuale a fiecarui copil, astfel încât acesta să reușească cu ajutorul nostru să-și descopere adevăratele aptitudini și să-și dezvolte propria personalitate fiind susținut de profesioniști (psiho-pedagog, educatoare, învățătoare, profesori, logoped, medic etc).

Calitatea serviciilor noastre ne recomandă!

Situați într-o zonă liniștită și centrală a orașului Constanța, beneficiăm de un sediu nou și spațios, dotări de ultimă generație și teren de joacă în aer liber.

 

Mesajul manageruluiIMG_6725

“ Privind educația ca un pașaport pentru viitor, echipa noastră pune accentul pe antrenarea minții copiilor spre cunoaștere. Este important să învățăm copiii „cum” să gândească, nu „ce” să gândească, într-un climat de încredere și siguranță. Aceasta este provocarea pe care mi-am asumat-o în calitate de manager al unei instituții de învățământ particular, instituție în care, cu aportul susținut al cadrelor didactice și auxiliare, reușim să armonizăm nevoile copiilor cu așteptările părinților, printr-un sistem educațional care valorifică abilitățile și calitățile individuale. “

Claudia Bâlbă, Manager CENTRUL DE STUDII COLIBRI.