Fiecare copil este unic și are propriul ritm de dezvoltare.

În instituția noastră urmărim aptitudinile și adaptăm pentru fiecare copil programul de bază astfel încât acesta să se dezvolte armonios și fericit.

Activitățile sportive și de dezvoltare motrică ajută copiii să-și controleze ținuta, respirația, ajută la reducerea apariției diabetului, obezității și bolilor de inimă.

Limbile străine dezvoltă vocabularul, îmbunătățesc capacitatea intelectuală și stimulează inteligența.Dezvoltă aptitudinile comunicaționale și sporesc încrederea în sine a copilului.

Activitățile artistico-plastice și studierea muzicii dezvoltă aptitudinile pentru artă și imaginația; oferă copilului posibilitatea de a se exprima liber, de a se delecta și de a-și câștiga respectul de sine realizând mici opere de artă pe care suntem siguri că părinții le vor aprecia.

Activitățile gospodărești îi învață pe copii deprinderile de bază , ordinea , curățenia, nutriția sănătoasă, alimentele benefice organismului și evitarea celor nocive.

Aici copiii observă, explorează, întreabă, comunică, decid, acționează.

Misiunea grădiniței este dezvoltarea personalității copilului în vederea integrării cu succes în învățământul primar și a adaptării optime în societate.

Grădinița Colibri își propune formarea copiilor astfel încât aceștia să fie prietenoși, inventivi, instruiți, dornici de cunoaștere .

Motto:

“Copiii sunt cea mai mare bogăție a lumii și cea mai bună speranță pentru viitor” – John Fitzgerald Kennedy