VREȚI O ASIGURARE PENTRU VIITORUL COPIILOR DUMNEAVOASTRĂ? INVESTIȚI ÎN EDUCAȚIA LOR!

În cadrul grădiniței Colibri copiii vor beneficia de supraveghere permanentă, fiecare educatoare având o asistentă de clasă, pregătită nu numai să îngrijească copilul ( însoțit la toaletă , spălat pe mâini, ajutor la servitul mesei sau pregătit pentru somn), ci și pentru a anima atmosfera intre activități. Personalul didactic și auxiliar efectuează periodic cursuri de perfecționare, analize medicale și evaluari psihologice.

Înscrierile se fac pentru copii între 6 luni şi 6 ani.

Prin serviciul supraveghere live părinții pot obține în baza unei parole accesul la vizualizarea programului astfel încât în orice moment al zilei pot urmări activitatea copilului.

Taxa de școlarizare cuprinde toate cheltuielile educaționale pentru activitățile de bază, limba engleză, educația fizică, controlul medical periodic, evaluarea psihologică, rechizitele, materialele didactice, materiale consumabile. Taxa nu se modifică pe parcursul unui an școlar.

Înscrierile se fac pe tot parcursul anului.

Pentru a urmări activitatea și dezvoltarea copiilor părinții primesc fișe de evaluare individuale.

Masa va fi servită de o firmă specializată, atent selectată, meniul va fi divers, adecvat alimentației copiilor, stabilit săptămânal. Tariful va fi per zi , se va achita odată cu taxa școlară, dar nu va fi inclus în taxa de școlarizare, astfel încât, dacă copilul absentează şi anunță cu o zi înainte, să se poată raporta suma pentru ziua următoare.

În cadrul grădiniței se poate desfășura consiliere psihologică părinți-copii .

Grădinița Colibri poate organiza la cerere petreceri de ziua de naștere a copiilor, cu animatori profesioniști, pictura feței, teatru de păpuși, meniu vesel, etc. Pot participa invitați, rude sau prieteni ai copilului. Lista de tarife va fi pusă la dispoziția părinților.

Comunicarea cu părinții se va face pe mai multe canale : telefon, mail, bilet săptămânal, fișe de evaluare, mapă de lucru a copilului, evenimente cu participarea părinților.

Vizualizati documentele ce descriu activitatea Scolii Primare si Gradinitei Colibri (Regulament Intern, Cod de Etica, Oferta Educationala, Misiune, Viziune, Valori).

Documente necesare inscrierii:

  • Copie certificat de naștere copil
  • Copii cărți de identitate părinţi
  • Adeverinta de la medicul de familie: apt colectivitate
  • Copie carnet de vaccinari
  • Exudat faringian si nazal
  • Eaxamen coproparazitologic
  • Coprocultura
  • Fisa de înscriere
  • Contract